fbpx

Rólunk

Árak & Szaktanácsadás
// POLART MASTER

Hogyan használhatjuk fel a leghatékonyabban az energiát az otthonunkban?

Ez a kérdés motivált bennünket és e köré építettük fel vállalkozásunkat is.
A hőszigetelés mindenképpen az egyik legsarkalatosabb pontja a hatékony energiafelhasználásnak. Ha ezeket a sorokat olvassa, akkor valószínűleg Ön is nagyon jól tudja, hogy ez az állítás mennyire fontos egy energetikai korszerűsítés beruházása során.

Legyen az egy régi ódon házikó vagy egy vadonatúj álom-kuckó, hőpajzsra mindenképpen szükség van.

tudastar-hoszigeteles-szakirodalom

Az épületeink legérzékenyebb pontja a födém és a ferdesíkok. Itt távozik el a legtöbb hő a házainkból, illetve itt melegszik fel nyáron a leggyorsabban. Ha csak annyit teszünk, hogy leszigeteljük a házunk födémelemeit és tetőtereit, már 30%-os hatékonysággal óvjuk a házunkat és a pénztárcánkat.

modern-haz
// Miért válassz minket

Már csak az a kérdés, hogy milyen legyen?

Számunkra azért egyértelműen a fújható szigetelés a válasz, mert minden paraméterét tekintve, bizonyítottan kiválóan szerepel a hazai- és a nemzetközi piacokon már hosszú évtizedek óta.

További fontos érv a fújható szigetelés mellett a hangszigetelő- és tűzállósági hatékonysága! Szakszerű kivitelezés mellett esélyé sincs hőhíd kialakulásának.

Konkrét ajánlat kérés, vagy akár csak információkat gyűjtő kérdésekről, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot és mi örömmel segítünk!

Szakértelem és tapasztalat
Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a hőszigetelés területén, és képzett szakemberekkel dolgozunk együtt, akik garantáltan kiváló minőségű munkát végeznek.
Megbízhatóság és garancia
5 év garanciát biztosítunk szigetelési munkáinkra, mert magabiztosak vagyunk a munkánk minőségében és hosszútávú hatékonyságában.
Testreszabott megoldások
Minden ügyfél számára egyedi teljesen megoldást biztosítunk, figyelembe véve az épület jellemzőit, az ügyfeleink igényeit, valamint költségvetési lehetőségeket.
Környezetbarát megoldások
A fújható technológia környezetbarát és fenntartható megoldás, mely elősegíti az energiahatékonyságot és csökkenti az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását.
Gyors és tiszta munkavégzés
A fújható szigetelés technológia gyorsan és hatékonyan alkalmazható, minimális építési hulladékot és kényelmetlenséget okozva a megrendelők számára.
Kiváló ügyfélszolgálat
Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink elégedettsége iránt! Mindig készen állunk, hogy segítsünk, tanácsot adjunk és támogassuk Őket, a szigetelési projekt bármely szakaszában.

Fújd magad programunk

Egyedülálló, költséghatékony hőszigetelési lehetőség azoknak, akikben van műszaki érzék!

Innovatív és Gazdaságos Padlás és Födém Szigetelés

Fújd magad szigetelő programunk keretében mi biztosítjuk:

 • a hőszigeteléshez szükséges speciális befújó gépet,
 • házhoz visszük a cellulóz hőszigetelő anyagot,
 • és szakmai támogatásunk mellett
 • együtt megvalósítjuk a rés- és hőhídmentes hőszigetelést.
 • 5 év termék garancia
 • 360°-os lézer szintező a pontos kivitelezéshez
 • precíz elszámolás a cellulóz hőszigetelés befejeztével.

Teljes körű megfizethető padlás szigetelési megoldás

Amit mi kérünk a hőszigetelési program keretében:

 • Szükségünk lesz a befújó gép üzemeléséhez egy 16 Amperes biztosítékkal ellátott dugaljra.
 • Két személy, aki a szakmai segítségünk mellett szigeteli a leegyeztetett felületet.
 • Jókedv és humor. Ezen a napon kollégák leszünk. Együtt fogjunk szigetelni a padlásodat/födémedet és tapasztalatból tudjuk, így gyorsabban repül a cellulóz hőszigetelés a helyére.
 • Néha álljunk meg és pihenjünk. Mind a cellulóz szigetelés kifújásánál, mind a gép töltésénél a megszokottnál porosabb lesz a levegő. Néha levesszük a maszkot és szusszanjuk. Hatékonyabban fogunk a szigeteléssel haladni.
Tudj meg többet
// Miben tudunk segíteni

Szolgáltatásaink

Minden beruházást szembe kell állítani a befektetett összegért kapott értékkel és a beruházás megtérülési hatékonyságával! Alapvető célunk olyan projektekben részt venni, ahol tényleg mind a két fél nyer az elvégzett megbízás végén.

Cégünknek kiemelten fontos az elégedett megrendelő!

Így, ha szakmailag nem tudunk érdemben segíteni a hőszigetelési projektedben, akkor azt mindenképp elmondjuk. Sőt, ha tudunk olyan vállalkozásról, aki kiváló hőszigetelési megoldást tud számodra biztosítani, megadjuk az elérhetőségeit és mi is szólunk pár jó szót a felkérésedről.

Energiamegtakarítás

Egy szakszerűen szigetelt födém és padlástér rés- és hőhídmentes szigetelésével a teljes fűtési költségünk 25-30 %-át tudjuk azonnal megtakarítani.

Környezetvédelem

A hőszígetelés hozzájárul a környezetünk fenntarthatóságához, kevesebb fosszilis tüzelőanyagot használunk fel, ezzel is csökkentjük a CO2-kibocsátást.

Csend és nyugodt pihenés

Kiváló akusztikai teljesítményt nyújt, csökkentve a külső és belső zajokat, így nyugodt és csendes otthoni környezetet teremtünk.

Kényelem & Komfort

Szigetelés korszerűsítésével télen nem hűl ki a lakás éjszaka és reggelre 3-4 °C fokkal melegebb van reggel, mint korábban.

tetoter-es-padlas-szigeteles

Tetőtér és padlás szigetelés

Ebben a kérdésben érdemes kitérni a tetőtér szigetelésének előnyeire, mint például az energiahatékonyság, a fűtési és hűtési költségek csökkentése, a kényelem és a hőmérséklet…
Érdekel
padlas-es-fodem-szigeteles

Padlás és födém szigetelés

A hőhídmentes szigetelés célja a hőveszteség minimalizálása és a penészedés kockázatának csökkentése. Vízszintes padlásfödémek esetén több módszer és szigetelőanyag is alkalmazható a hőhídmentes szigetelés…
Érdekel
Rés- és hőhídmentes könnyűszerkezetes ház szigetelés 1 nap alatt

Könnyűszerkezetes ház szigetelés

Könnyűszerkezetes falainknál kiemelten fontos a rés és hőhídmentes szigetelés, mert legyen az fém vagy fa tartószerkezet, a fűtött teret határoló szerkezetünk hőszigetelése véd mind…
Érdekel
// Termékeink

Megoldások minden épületszerkezethez

A hőszigetelő anyagokat összepréselt, vákuum csomagolásban szállítjuk a helyszínre.

Az előkészületi munkálatok után a fújható szigetelést egy speciális gép segítségével a szigetelőanyag szállítócsövén keresztül juttatjuk a szigetelendő területre.

A fújással történő felhordásnak köszönhetően az anyag könnyen illeszkedik az adott felületre, így jól kitölti az esetleges hézagokat és legkisebb réseket is, ezzel hatékonyabb szigetelést biztosítva. A szigetelendő felület résmentes kitöltése biztosítja a hőhídmentes szigetelést.

Knauf termék kiemelt kép
knauf-logo-brand

Knauf Supafil Loft 0,045 W/mK

Hőhídmentes fújható ásványgyapot szigetelés

Betonfödémek, zárófödémek, tetőzugok és nehezen hozzáférhető területeinek hézagmentesen befújható tűzálló szigetelésére.

Tudj meg többet
knauf-supafil-loft-plus-hohidmentes-fujhato-szigeteles
knauf-logo-brand

Knauf Supafil Loft Plus 0,037

Hőhídmentes fújható ásványgyapot szigetelés

Fújható ásványgyapot szigetelőanyag, elsősorban födémek és építészeti elemek szabadon végzett befújásos szigetelésére.

Tudj meg többet
knauf-timber-frame-fujhato-szigeteles-tetoter-es-padlas
knauf-logo-brand

Knauf Supafil Timber Frame 0,034

Hőhídmentes fújható ásványgyapot szigetelés

Ferdesíkok, Tetőterek, Borított fafödémek, Üreges padlásfödémek, Kádárkockák stukatúr szigetelése.

Tudj meg többet
ursa-insulation-pureone-purefloc-fujhato-hoszigeteles
URSA-logo-brand

URSA Pure Floc 0,034 W/mK

Hőhídmentes fújható üveggyapot szigetelés

Fehér színű, nem éghető, páraáteresztő, laza (fújható) ásványgyapot szigetelőanyag üreges falakhoz, gerenda födémekhez, tetőterekhez és könnyűszerkezetes épületekhez.

Tudj meg többet
URSA termék kiemelt kép
URSA-logo-brand

URSA ReFloc 0,039 W/mK

Hőhídmentes fújható üveggyapot szigetelés

Kiválóan alkalmas a ferdesíkok és tetőterek szigetelésének bontás nélküli javítására. Tökéletes hézagkitöltő képessége által biztosítja a penész és gombamentes komfortos lakókörnyezetet.

Tudj meg többet
wolfinger-celluloz-hoszigeteles-padlas-szigeteles
wolfinger-logo-brand

Wolfinger cellulóz 0,037 W/mK

Hőhídmentes fújható cellulóz szigetelés

A Wolfinger cellulóz rostjait (a fa természetes rostjait) napilap újságpapírból állítják elő. Bórsav és magnézium-szulfát hozzáadásával a tűz, a penész és a rágcsálók ellen is védetté teszik.

Tudj meg többet