fbpx

Födém szigetelés – Kádárkocka szigetelés

Födém szigetelés – Kádárkocka szigetelés

Tápiószecsőn 138 m² stukatúr födém szerkezetet hőszigeteltünk megrendelőnk részére.

A ház teljes belső felújítása már befejeződött, ami során a házikó fűtés korszerűsítése is megtörtént. A fő probléma a födém szigetelés volt, mert a nagy hidegekben nem lehetett 18 foknál jobban felfűteni az egybe nyitott konyha + étkező részt. Hőkamerával átvizsgáltuk a teljes családi házat és egyeztetve a megrendelővel, kalkulációnk alapján megrendelte a födém szigetelést.

Padlás szigetelés – fújható üveggyapot hőszigetelő anyaggal

A borított fafödém alsó és felső deszkaborítása közötti légrést a padlástér felől hőszigeteltünk, így a gyönyörűen felújított lakótérért egy pillanatig se kellett aggódni. A felső deszkázatról első lépésként fellazítottuk a 3-4 cm vastag saralt réteget, majd a felső deszkázat felvétele után minden födémgerenda közt elérhetővé tettünk. A fújható szigetelés elkezdése előtt kamerával ellenőriztük a feltárt légréseket. Az előkészületek után megkezdtük a teljes padlás szigetelést, ami során a befújó csövet bejuttattuk a légrésekbe egészen a főfalig. Befújó gépünk segítségével minden födémgerenda légrést URSA Pure Floc fújható üveggyapot szigeteléssel töltöttünk fel rés- és hőhídmentesen.

A teljes födém szigetelés után mindenhol visszahelyeztük a korábban felvett felső deszkázatot és a fellazított saralt réteget is visszahúztuk a deszkázat tetejére.

Stukatúr födém szigetelés eredménye

A födém szigetelésének az eredménye már a munkánk befejezése előtt éreztette hatását, mert a korábban maximum 18 fokosra fűthető étkezőben a termosztát már rövid idő alatt 20 fokos belső hőmérsékletet mutatott, úgy, hogy a padlófűtés már egy fél órája kikapcsolt.

Fújható szigetelés árak

Garantáltan kedvező árainkkal tényleg elérhető a padlás szigetelése! Használd a fújható szigetelés kalkulátorunkat és kérj helyszíni felmérést!

fodem-szigeteles-kadarkocka-szigeteles-fujhato-uvegyapot-1200-628
Helyszín:
Tápiószecső
Felhasznált anyagok:
URSA Pure Floc fújható üveggyapot szigetelés
Felhasznált mennyiség:
138 nm
Szigetelés vastagsága:
17 cm