fbpx

Szada – Új építésű ház, szeglemezes födém szigetelése – Fújható szigetelés

Szada – Új építésű ház, szeglemezes födém szigetelése – Fújható szigetelés

Szadán kértek fel minket egy új építésű ingatlan szeglemezes födémének szigetelésére.

Az épület több részből állt és a fő szempont a hőhídmentes kivitelezés volt, amit a fújható szigetelés segítségével biztosítottunk. Megrendelőnk szintén az építőiparban tevékenykedik, így fokozott elvárás volt az összes előírás betartása, amit szakmai szemmel tudott a munkánk során ellenőrizni.

Födém szigetelés – fújható üveggyapot hőszigetelő anyaggal

A fújható szigetelés előtt a fogópárok alá szakszerűen rögzítésre került a párazáró fólia. A légtechnikai áttöréseknél javították a párazáró fólia sérüléseit is. Egyedülálló módon minden épületrész padlásterében kialakításra került egy széles járófelület, ami nem csak a mi munkánkat segítette, de egy későbbi javítási munkálat is sokkal könnyebben megvalósítható.

A több, mint 200 m² födém szerkezetet 30 cm vastagságban URSA Pure Floc fújható üveggyapottal hőszigeteltük rés- és hőhídmentesen. Így a födém szerkezetének hőátbocsátási tényezője (U értéke) a 0,118 W/(m²K) értéket eléri, ami jóval a passzívháznál elvárt érték alatt van (0,150 W/m²K).

Egy hosszú nap végén öröm volt hallani: Bár még nem üzemel a fűtés, de a nap végén már lehet érezni a jobb komfortérzetet a lakótérben.

Fújható szigetelés árak

Garantáltan kedvező árainkkal tényleg elérhető a födém szigetelése! Használd a fújható szigetelés kalkulátorunkat és kérj helyszíni felmérést!

szada-szeglemezes-teto-fodem-szigeteles-fujhato-szigeteles-1200-628-hero
Helyszín:
Szada
Felhasznált anyagok:
URSA Pure Floc fújható üveggyapot szigetelés
Felhasznált mennyiség:
202 nm
Szigetelés vastagsága:
30 cm