fbpx

Szigetelj 0% THM-el

Árak & Szaktanácsadás

Hamarosan...

Minőség, amit megengedhetsz magadnak! Elérhető áron kínáljuk a legjobb hőszigetelési megoldásokat.

Legyen szó padlás szigetelésről, tetőtér szigetelésről vagy födém szigetelésről, nálunk mindenre találsz megoldást.

Azonnal megtudhatod a hőszigetelési projekted várható költségeit.

Ha már van árajánlatod, használd a fújható szigetelés kalkulátorunkat, és győződj meg róla, hogy nálunk a legjobb ajánlatot kapod!

Ráadásul akár kamatmentes hitellel is támogatunk, így a rezsid egy részét hőszigetelési beruházásra válthatod.

Kérj, helyszíni felmérést és foglald le a hőszigetelési projekted dátumát! Hőszigetelési audit a teljes szerkezetre!

A helyszíni felmérés során készítünk egy átfogó, rejtett költségek nélküli árajánlatot, mely egy teljeskörű hőszigetelési auditot is tartalmaz.

Együtt átnézzük a jelenlegi szigetelésed állapotát, a szigetelendő szerkezeted rétegrendjét, az esetleges párazáró fólia és páraáteresztő fólia meglétét és minőségét.

Átnézzük a házad homlokzati szigetelését, megvizsgáljuk a fújható szigetelés hőhídmentes kivitelezésének lehetőségeit.

fujhato-szigeteles-arak-0-thm-hero

Velünk megvalósíthatod a hőszigetelésedet!

Melyek az OTP Bank áruhitel kölcsön előnyei?

 • Rövid időn belül hozzájuthatsz.
 • A fix törlesztőrészlet tervezhető havi kiadást jelent.
 • 750 000 forintig saját erő befizetése nélkül is szigetelhetsz.
 • Amennyiben jövedelmed az elmúlt 3 hónapban az OTP Banknál vezetett folyószámlára érkezett, nem szükséges jövedelemigazolást bemutatnod.
 • Akkor is igényelheted, ha más banknál van a bankszámlád.
 • Átutalási megbízással vagy postai csekken is törlesztheted.
 • A kölcsönhöz beépített törlesztési biztosítás jár.

Mik az igénylés feltételei?

 • Elmúltál 21 éves és van állandó magyarországi lakcímed.
 • Nem állsz próbaidő vagy felmondás alatt.
 • Nem állsz adósságrendezési eljárás alatt és nem is kezdeményeztél ilyet.
 • Legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonyból származó, legalább havi 154 000 Ft nettó jövedelemmel vagy nyugdíjból származó legalább 100 000 Ft jövedelemmel rendelkezel.
 • Megfelelsz az OTP Bank hitelbírálati követelményeinek.
 • Rendelkezel az előírt dokumentumokkal.

Milyen dokumentumok szükségesek?

 • Érvényes magyar személyazonosító igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú jogosítvány és lakcímkártya (magyarországi állandó lakcímmel).
 • Alkalmazottak esetében: Legfeljebb 30 napos munkáltatói jövedelemigazolás, vagy az utolsó három havi jövedelem utalásról szóló bankszámlakivonat, ami igazolja, hogy rendszeresen jövedelemhez jutsz.
 • Nyugdíjasok esetében: Nyugdíjas igazolvány vagy érvényes utazási igazolvány vagy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság tárgyévi éves értesítése vagy a Nyugdíjfolyósítási Igazgatóság / Kormányhivatal által kiadott 30 napnál nem régebbi igazolás.

Letölthető dokumentumok

Hogyan lehetséges az előtörlesztés?

 • Bármelyik OTP bankfiókkban személyesen jelezheted, ha teljesen szeretnéd előtörleszteni a hiteledet.
 • A teljes előtörlesztés díjáról a hirdetményből tájékozódhatsz.

Reprezentatív példa 500 000 Ft összegű OTP Bank Áruhitel igénylése esetén 0% THM konstrukció esetén

Konstrukció megnevezése:
Kölcsön összege:
Futamidő:
Éves ügyleti kamat:
Havi törlesztő részlet:
Kölcsön teljes díja:
Teljes visszafizetendő összeg:
Teljes Hiteldíj Mutató (THM):

AKCIÓ413
500.000 Ft
10 hónap
0,00%
50.000 Ft
0 Ft
500.000 Ft
0,00%

A Polart Master Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.

Reprezentatív példa 500 000 Ft összegű OTP Bank Áruhitel igénylése esetén AKCIÓ407 konstrukció esetén

Konstrukció megnevezése:
Kölcsön összege:
Futamidő:
Éves ügyleti kamat:
Havi törlesztő részlet:
Kölcsön teljes díja:
Teljes visszafizetendő összeg:
Teljes Hiteldíj Mutató (THM):

AKCIÓ407
500.000 Ft
36 hónap
23,00%
19.438 Ft
199.775 Ft
699.775 Ft
25,90%

A Polart Master Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.

Innovatív hőszigetelési megoldások megfizethető áron!

Legyen szó akár egy kádárkocka stukatúr mennyezetéről, vagy a 90-es években oly gyakori tetőtér beépítéséről, akár egy hangulatos vízparti étteremről vagy egy csendes kis panzió tetőteréről, ma már mindenképp érdemes felülvizsgálni korábbi szigetelésünk állapotát.

Általános tapasztalat a 15-20 éves vagy akár régebbi hőszigeteléseknél a megemelkedett rezsiköltség. Ennek a leggyakoribb oka a régi szigetelésünk elöregedése, tetőterek esetén akár a hőszigetelések lecsúszása is előfordul.

Mennyi a fújható szigetelés átlagos költsége? Fújható szigetelés ára?

Kiváló kérdés! A költségek tisztázása mindig az elsődleges szempontjaink között szerepel. Szolgáltatásaink árait teljesen nyíltan kezeljük, és bár minden ingatlan egyedi jellemzőkkel bír, mi azonnali, átlátható egységárakat biztosítunk, tetőterek, födémek és padlások szigetelésére.

Ha a fújható szigetelés kivitelezését vizsgáljuk 4 fő szerkezeti hőszigetelési megoldások léteznek:

1. Padlások, Födémek, vízszintes felületek: nyitottan befújva:
Úgy is találkozhatunk vele, hogy szabadon fújt hőszigetelés.
Leggyakoribb szerkezetek, ahol ezt alkalmazzuk: beton zárófödémek szigetelése, csapos gerendafödémek hőszigetelése és a függesztett gipszkarton álmennyezetek.

2. Tetőterek, Ferde tetők, zárt födémek (pl. stukatúr) és borított fafödémek: légrést kitöltő szigetelése:
Ezeknél a szerkezeteknél valamilyen két réteg közé szükséges a fújható szigetelést befújásos technológiával tömöríteni.
Leggyakoribb szerkezetek, ahol ezt alkalmazzuk: Tetőterek ferde síkjánál, ahol a belső rétegrend és a külső héjazat közé kerül a hőszigetelés. A fűtött tér szerkezeti rétegrendje felől párazárás, amíg a héjazat felől páraáteresztő réteg szükséges a megfelelő kivitelezéshez.
Borított fafödémek, stukatúr födémek szigetelése, ahol a szerkezetben található légrés szigetelése történik.

3. Függőleges falszerkezetek és tetők 45 fokos dőlésszög felett:
Könnyűszerkezetes épületek tartófalak, válaszfalak és gipszkarton falak hőszigetelése.

4. Tetőzugok, térdfalak, ereszalj dobozolások kitöltése:
Régebbi építési épületek térdfal dobozolása vagy manzárd tetőkön lévő nagy zugoknak hőszigetelése fújható szigetelése.

Aktuális árainkat a hőszigetelési kalkulátorunk segítségével azonnal ki tudod számolni!

Elérhetők vagyunk az ország bármely pontján?

Bárhol is laksz az országban, a szigetelési megoldásaidat mi biztosítjuk! Legyen szó fújható üveggyapot vagy cellulóz hőszigetelésről, szakértő csapatunk készen áll, hogy otthonodat, vállalkozásodat energiatakarékosabbá és kényelmesebbé tegyük.

Mennyire pontos az azonnali árajánlatunk?

Számos padlást és tetőteret szigeteltünk már, és tapasztalataink alapján az online árajánlatunk általában legfeljebb 5-7%-kal térhet el a végső költségektől, ha minden adatot pontosan kaptunk meg és a szerkezetben nincs további munkálatra szükség (pl.: párazáró fólia beépítése, penészes szigetelés eltávolítása), akkor ehhez már csak a helyszín pontos ismerete alapján egy kiszállási költség adódhat hozzá.
Tudjuk, hogy előfordulhatnak bizonytalanságok, és nem minden részlet ismert előre a tetőtérrel kapcsolatban. A tetőtér szigetelés rejtett meglepetéseket is tartogathat.
Az online fújható szigetelés kalkulátorunk egy kiváló kiindulópont és a személyes konzultációnk során tisztázzuk a részleteket, így végül pontos képet kapsz arról, mire számíthatsz.

Időjárás függő-e a szigetelés elkészítése?

Se a hideg, se a forró kánikula nem jelent fennakadást a fújható üveggyapottal történő szigetelésnek. Az speciálisan kifejlesztett gép segítségével könnyen fel tudjuk juttatni a szigetelőanyagot a kívánt szigetelendő területre. Mégis van olyan helyzet, amikor az adott tetőtér ferde síkjánál szeretnénk elkerülni a belső bontási munkálatokat és ezért a cserép felől, kívülről történik a hőszigetelés. Ehhez viszont mind az ingatlan állagának megóvása és az emberek biztonsága érdekében mindenképp csapadékmentes időjárás szükséges.

// Szolgáltatásaink

Testreszabott megoldások

Cégünk széleskörű szigetelési szolgáltatásokat kínál, amelyek az energiahatékonyságot és a kényelmet helyezi előtérbe. A fújható szigetelés kiváló választás otthona energiahatékonyságának növelésére. Ez a modern technológia lehetővé teszi a szigetelés gyors és hatékony alkalmazását, mivel a kis szálak kitöltik a réseket és nem képződnek hőhidak.

tetoter-es-padlas-szigeteles

Tetőtér és padlás szigetelés

Ebben a kérdésben érdemes kitérni a tetőtér szigetelésének előnyeire, mint például az energiahatékonyság, a fűtési és hűtési költségek csökkentése, a kényelem és a hőmérséklet…

Érdekel
padlas-es-fodem-szigeteles

Padlás és födém szigetelés

A hőhídmentes szigetelés célja a hőveszteség minimalizálása és a penészedés kockázatának csökkentése. Vízszintes padlásfödémek esetén több módszer és szigetelőanyag is alkalmazható a hőhídmentes szigetelés…

Érdekel
Rés- és hőhídmentes könnyűszerkezetes ház szigetelés 1 nap alatt

Könnyűszerkezetes ház szigetelés

Könnyűszerkezetes falainknál kiemelten fontos a rés és hőhídmentes szigetelés, mert legyen az fém vagy fa tartószerkezet, a fűtött teret határoló szerkezetünk hőszigetelése véd mind…

Érdekel